Een pedagogisch coach nodig voor jouw kinderopvang?

Naast het coachen bij Liza's Coaching run ik al vanaf 2011 een kleinschalig kinderopvang Liza's Home en ben ik tot 2021 werkzaam geweest als bemiddelingsmedewerkster bij een gastouderbureau in Lelystad. Één van de taken bij het gastouderbureau was het faciliteren van inzicht, leren en ontwikkelen bij gastouders.

Sinds 1 januari 2019 moet er vanuit de wet IKK bij iedere kinderopvang in Nederland een pedagogisch coach in dienst zijn. Dat zijn dus de kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvangen, de Brede School en ook het gastouderbureau. Deze functie is opgenomen in de CAO Kinderopvang. 

 
De wil, het verlangen, de motivatie en de houding van een pedagogisch medewerker / gastouder spelen een belangrijke rol.  Een pedagogisch medewerker / gastouder veroorzaakt zelf zijn eigen verandering. In coaching zoek je de balans tussen datgene wat mag groeien en ontwikkelen en datgene wat al krachtig is. 

Wat verwacht je van een pedagogisch coach? 

In het beroep pedagogisch coach ontwikkel je pedagogisch beleid en coach je de pedagogisch medewerker. Je observeert, analyseert en ontwikkelt ideeën om de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren en je hebt een actieve rol in de ontwikkeling van pedagogisch medewerkers. 

Wat doet een pedagogische coach? 

Een pedagogisch coach, zorgt als coach voor het verbeteren van de pedagogische kwaliteit van de werkzaamheden en professionele ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers. Een coach begeleidt en traint de medewerker(s) bij de dagelijkse praktijkwerkzaamheden. 

Geen pedagogisch beleidsmedewerker!

Liza's Coaching is echt voor het coachen van de pedagogische medewerker, voor het beleid kan ik je doorverwijzen naar een collega die het beleid eventueel kan verzorgen voor jullie kinderdagverblijf.

Is dit iets voor jouw kinderdagverblijf of gastouderbureau?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan kijken wij wat er mogelijk is.


Direct een coachsessie boeken →

Op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Reacties van tevreden klanten:

Andrea van Chubby Cheeks Kinderopvang uit Hillegom

''Je kan zien dat Liza een passie heeft voor de branche kinderopvang, ze weet heel veel. 
Werkt snel, is nauwkeurig en zorgvuldig in haar werk. Daarnaast is ze betrouwbaar wat belangrijk is voor onze samenwerking met Chubby Cheeks Kinderopvang''

Auatif van Kinderopvang Iniemini uit Amsterdam

''Met Liza samenwerken is zo fijn. 
Ze is oprecht en puur en werkt vanuit haar hart. 
Ze is ondernemend en flexibel''

Farnoesh van Kinderdagverblijf de (B)engeltjes uit Utrecht

''Sinds ik ben begonnen met m’n kinderdagverblijf, werk ik samen met Liza als onze pedagogische coach. Wat ik vooral fijn vind, is dat Liza naast dat ze goed is in het coachen en bruikbare tips geeft, vooral heel menselijk is. Ze is altijd bereikbaar en als ik ergens niet uitkom, stuur ik haar een appje en vaak hangen we dezelfde dag nog aan de lijn en weet ze me gerust te stellen''

CompaNanny Nederland BV (Regio Amsterdam)

''Liza is een erg fijne dame om mee samen te werken. Ze gaat liefdevol met de kinderen en personeel om, is flexibel en denkt mee in oplossingen. Zij heeft al veel ervaring binnen onze organisatie en dat kun je merken, de locaties ervaren het altijd positief als zij er is. Het is fijn om samen te werken met Liza, zij toont initiatief en er hangt een fijne sfeer'' 

Seray van Gastouderopvang Seray uit Zwanenburg

Liza heeft mij gesteund en geholpen om te werken als gastouder. Dit alweer 7 jaar geleden. Het opstarten en vooral haar tips hebben mij hierin erg geholpen.
Soms loop je tegen dingen aan als gastouder dan is zij een luisterend oor en geeft advies.
Wij spreken elkaar ook nog steeds en ik weet dat ik altijd terecht kan met vragen bij haar. 
Ze komt ook altijd positief over en voor mijn gevoel is liza altijd vrolijk! Ik ervaar ons contact altijd heel fijn en hoop dat ik liza ook nog altijd blijf spreken.

Contact

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Liza

Twijfel je nog, maar vind je het best spannend om kennis te maken, dan nodig ik je uit om om een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. 

Ik begrijp heel goed dat je niet zomaar ineens met iemand wilt samenwerken. Je wilt eerst even kijken of het klikt, niet waar!? 
 
Voor mij geldt hetzelfde: ik werk alleen met een kinderdagverblijf samen als het goed voelt. En als ik met zekerheid kan zeggen samen kunnen wij het traject aan.

 

Via onderstaand systeem kun je gemakkelijk en vrijblijvend een afspraak inplannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.