Liza's Coaching biedt ook kindercoaching aan!

Naast het coachen bij Liza's Coaching run ik al vanaf 2011 een kleinschalig kinderopvang Liza's Home. Daar heb ik ontdekt dat jongere kinderen op een speelse manier ook behoefte hebben om gecoacht te worden, dat staat los van opvoeden van kinderen.

Maar wat is en doet een kindercoach eigenlijk?

Een kindercoach gaat met jou kind op zoek naar zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. 
Er wordt aan het zelfvertrouwen gewerkt en dat je kind zelfkennis gaat op doen.

Is een kind jonger dan 9 jaar dan ga ik samen met de ouders aan de slag 
om te kijken hoe je eigen kind kan begeleiden.

Wanneer zet je nu de stap om naar een kindercoach te gaan?

Simpel gezegd als je ziet dat je kind of gezin uit balans is, want in de meeste gevallen heeft een bepaalt gedrag of een bepaalt gevoel effect op het hele gezinssysteem.

Het kan gebeuren dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit, kan bijvoorbeeld komen door emotionele gebeurtenissen, ontwikkelingsproblemen, omstandigheden thuis of op school.

Kinderen worden bovendien geconfronteerd met steeds snellere en drukkere maatschappij, waarin meer en hoge eisen worden gesteld aan een kind. 

Veel kinderen hebben hier moeite mee en als ouder zie je vaak ook als geen ander wanneer je kind ergens mee zit. Ik zou zeggen, wacht niet tot je helemaal radeloos bent. Hoe jonger het kind, hoe minder vol de rugzak met ervaringen zit. Hoe korter de disbalans, 
hoe sneller en makkelijker je weer in de juiste flow kunt komen. 

Dit wil echter niet zeggen, dat als je een lange tijd worstelt met iets, dat het onbegonnen werk is. Ook dan kan er snel resultaat behaald worden, maar het is zeker niet raar dat je zelf even niet weet hoe  je eigen kind hiermee kunt helpen. Overweeg dan eens om contact met mij op te nemen. 
Onderaan de pagina kan je altijd gratis en vrijblijvend een kennismakinggesprek inplannen.

Contact

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Liza

Twijfel je nog, maar vind je het best spannend om kennis te maken met jouw eigen spiegelbeeld. Dan nodig ik je uit om om een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. 

Ik begrijp heel goed dat je niet zomaar ineens aan iemand je verhaal wilt vertellen. Je wilt eerst even kijken of het klikt, niet waar!? 
 
Voor mij geldt hetzelfde: ik werk alleen met je als het goed voelt. En als ik met zekerheid kan zeggen dat het jou gaat lukken om naar jezelf te kijken en je levenspatronen wilt doorbreken.

 

Via onderstaand systeem kun je gemakkelijk zelf jouw afspraak inplannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.