Kunst Naar Jezelf Kijken Liza's Coaching

Kunst Naar Jezelf Kijken

Leren van kunst om jezelf te ontwikkelen als mens.
Tijdens mijn Kunst Naar Jezelf Kijken traject leg je het vergrootglas op jezelf door het begrijpen en bekijken van kunstobjecten. Zo kun je dichter bij jezelf komen door intensief te kijken. Aan de hand van kunstobjecten ga je nadenken over datgene dat je bezighoudt. Of dit nu over je carrière, liefdesleven of je goede voornemens gaat. ⁠
 
Kijken naar kunst is makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn gewend aan veel prikkels en gaan soms gehaast door het leven. Daarnaast worden wij vaak geïnspireerd door naar andere te kijken, maar durven wij ook echt naar onszelf te kijken.
 
Wat gebeurt er als je écht de tijd neemt om naar een werk te kijken? Duik in de wereld van de kunstenaar en laat je meevoeren door zijn of haar bijzondere verhaal. 
Wat zie je, en misschien nog belangrijker, wat voel je? ⁠ 

 Door met jou naar verschillende musea te gaan, ga je aan de hand van kunstwerken in het museum jezelf spiegelen en krijg je antwoorden op vragen die je bezig houden. 
Door te reflecteren aan de hand van kunst ga je via een andere weg het gesprek in en dit zorgt dat je snel bij de kern komt van wat er speelt.


Tijdens het coachen komen de volgende punten aan bod:

  • 𝘞𝘢𝘵 𝘷𝘳𝘢𝘢𝘨 𝘴𝘱𝘦𝘦𝘭𝘵 𝘦𝘳 𝘰𝘱 𝘥𝘪𝘵 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘢𝘧 
  • 𝘏𝘦𝘵 𝘭𝘶𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘱𝘳𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥 𝘬𝘶𝘯𝘴𝘵𝘰𝘣𝘫𝘦𝘤𝘵
  • 𝘋𝘪𝘤𝘩𝘵𝘦𝘳 𝘣𝘪𝘫 𝘫𝘦 𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯, 𝘮𝘢𝘨 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯?
  • 𝘑𝘦 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘬𝘳𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯!


Locatie:
Amsterdam heeft maar liefst 75 musea. De één nog mooier en indrukwekkender dan de ander.
Juist omdat ze zo verschillend zijn is er altijd wel eentje die bij jou past als persoon.

Beschikbare dagen en tijden:

Woensdag t/m zaterdag 

Sessie van maximaal 2½uur

Is dit iets voor jou?
Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op!
via [email protected] of bel 06-42138536
(Je mag ook een WhatsApp berichtje sturen)

Liza's Coaching heeft een speciaal samengesteld pakket voor Kunst Naar Jezelf Kijken 


Sharon van Beauty Salon Touch By Angels uit Almere:

"Heel lang ben ik zoekende geweest naar een baan die bij mij past. Zoekend naar mijn passie. Wel wist ik al heel lang dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten, maar ik vond het een uitdaging om die eerste stap te nemen. Ik wilde het zo graag maar waarom lukte het mij niet? Dit was de hoofdvraag, tijdens mijn coaching met Liza  en haar traject "KUNST NAAR JEZELF KIJKEN'' wandelt door het museum ben ik in aanraking gekomen met een schilderij dat heel veel indruk op mij heeft gemaakt. Door het schilderij ben ik opzoek gegaan naar mezelf, Wie ben ik? Wat wil ik en Waar wil ik naar toe? 7 maanden later is mijn salon op 15 mei 2021 opengegaan. Beauty Salon Touch by Angels. Dit alles geïnspireerd door een mooie schilderij. Deze reis was een uitdaging waar veel motivatie en doorzettingsvermogen voor nodig was.