Waarom het getal 11 mij vandaag heeft overgehaald!

Blog Meestergetallen Lizas's Coaching

Nou dat zal ik jullie vertellen

Ik keek vanmorgen op mijn telefoon om te kijken hoe laat het was en het was precies 11:11 en ik realiseerde mij dat ik deze cijfers recent al eerder voorbij zijn geweest.
Maar waarom juist die cijfers?

Mij kennende ga ik dat op het internet uitzoeken en kwam uit op het volgende, als je steeds dubbele cijfers op jou pad komen willen die jou wat duidelijk maken. 
De één noemt het meestergetallen en de ander noemt het engelengetallen. Maar dat er iets is die je wat wil duidelijk maken geloof ik heilig in.

 

Ik wil jullie eerst mijn struggle delen waar ik vaak tegen aan loop, waardoor vandaag het getal 11 mij heeft overgehaald om het toch te doen.

Voor de mensen die het nog niet weten, ik heb een enorme angst voor teksten schrijven omdat ik Dyslexie heb en kom daar sinds een paar jaar pas openlijk voor uit. Lees meer over Liza.
Dan snap je het wel dan komen alle gebruikelijke beren op mijn pad zoals: 
Gebruik ik de juiste zinsopbouw, staan er geen fouten in en ga zo maar door. 


Daarnaast heb een tijdje gelden meegedaan aan kickstart je (kinder)coachpraktijk in 90 dagen en toen was de opdracht om eens een blog te maken met het vervolg van inplannen van meerdere blogs. Echt waar ik stel het steeds uit! 

Maar…....Na vanmorgen heb ik het gewoon gedaan, ik ben gestart met het schrijven van een blog. Omdat ik aangetrokken werd door de cijfers 11:11 ben ik mijn cijfers eens gaan opzoeken en wat het universum mij eigenlijk wilde duidelijk maken.

  • 11 staat voor inzicht, bewustwording en vernieuwing. Er staan nieuwe kansen of ideeën op til, of je bent in een nieuwe fase van je leven beland. Het dubbele getal 11:11 komt ook vaak voor bij mensen die ontwaken, wanneer ze beginnen te zien hoe de wereld heel anders werkt dan eerst gedacht.


Ik denk dat mensen in mijn omgeving waar ik de laatste weken contact mee heb gehad die kunnen mijn betekenis bevestigen. Dit heeft mij daarom overtuigd dat ik vandaag, zojuist mijn eerste blog heb geschreven en inmiddels ook online heb gezet en dat ik kan inzien dat bloggen eigenlijk wel leuk is.


Misschien vind je het te spiritueel maar ik vraag je toch eens om naar jou getallen te kijken die steeds bij jou voorbij komen. Want jou cijfers hebben degelijk een betekenis. Weet je jou getal? Kijk dan de lijst hieronder naar de betekenis en dan verbaasd het mij niet dat het de energie is waar jij je op dat moment bevind in jou leven.


De (meester)getallen hebben ook elk hun eigen specifieke betekenis:

  • 11 staat voor inzicht, bewustwording en vernieuwing. Er staan nieuwe kansen of ideeën op til, of je bent in een nieuwe fase van je leven beland. Het dubbele getal 11:11 komt ook vaak voor bij mensen die ontwaken, wanneer ze beginnen te zien hoe de wereld heel anders werkt dan eerst gedacht.
  • 22 staat voor de creatie en manifestatie van die vernieuwingen. Je nieuwe gedachten beginnen resultaten te tonen in de realiteit. Het is een signaal om op je gedachten te blijven letten, positief te blijven, en verder je wereld te visualiseren. Zet voort waar je aan begon.
  • 33 staat voor een verhoging van trillingen, een versnelling. Er is iets in snelle ontwikkeling, een groeiproces is volop bezig. Vertrouw op een goede afloop. Wanneer je een vraag hebt in gedachten, en je ziet meteen daarna een 33 of 333, dan is dat volgens de numerologie een gunstig teken.
  • 44 betekent evenwicht, het vormen van een balans. Er wordt een nieuwe basis gevormd. Probeer te beheersen, en ga georganiseerd en met discipline en te werk. Zo kan de verandering zich correct settelen. Heb je een vraag en zie je daarna 44 of 444, dan is dat een eerder ongunstig teken.
  • 55 duidt aan dat er serieuze veranderingen staan te gebeuren, of gebeurd zijn. Het staat voor het loskomen van oude patronen, een wijziging van je pad. Er komt een vorm van vrijheid aan, probeer ze dus ten goede te benutten. Probeer hevige veranderingen niet als positief of negatief te zien, maar als een natuurlijk onderdeel van het leven.
  • 66 kan betekenen dat je wat uit balans bent. Focus je je teveel op materiële zaken? Probeer niet te obsessief met zaken om te gaan. Tracht zorgen los te laten, laat je niet verdelen, en kom weer terug bij jezelf.
  • 77 betekent dat alles volgens plan verloopt. Je hebt een wijze les geleerd, of een dieper inzicht verkregen. Er kan ook sprake zijn van kennis door openbaringen. Mentaal en fysiek loopt alles nu zoals het hoort.
  • 88 staat voor een fase die op zijn einde loopt. Dit kan op zich op verschillende vlakken uiten: op financieel, relationeel of op emotioneel gebied. Het hoeft zeker geen teken van een negatieve afloop te zijn: aarzel niet om te luisteren naar wat je roept.
  • 99 staat voor voltooiing, vervulling of vervolmaking. Een belangrijke cyclus is voltooid. Het is tijd voor de volgende sprong, en voor de volgende evolutie.


Wanneer je de volgende keer op een herhalend cijfer botst, probeer er dan even bij stil te staan. Waar zou het jou op willen wijzen? Waar kan jij dit cijfer en zijn betekenis plaatsen in jouw realiteit? Ga er iets bewuster mee om, en probeer te luisteren. De cijfers hebben meer te vertellen dan je denkt.


Je mag jou ervaring altijd met mij delen!

Groetjes Liza