Volg de laatste update van Liza's Coaching via Facebook en Instagram

20 juni 2024 WORKSHOP: 𝘈𝘳𝘵 𝘉𝘢𝘴𝘦𝘥 𝘓𝘦𝘢𝘳𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘦𝘵𝘩𝘰𝘥𝘦 

Liza's Coaching

Het Spiegel-Traject


'De stad Amsterdam is mijn praktijk!'

Als je in beweging komt, dan ontstaan de mooiste dingen. Een wandeling door rustgevende parken en bossen of door kunstzinnige, authentieke gebouwen, musea en straten van de stad geeft inzichten die je direct vooruit helpen. Wist je dat de stad Amsterdam circa 50 parken heeft en liefst 75 musea. 
De één nog mooier en indrukwekkender dan de ander. 

Als je met mij gaat werken, dan kies je voor een wandeling door de Amsterdamse natuur en kunst. We wandelen een route door parken en musea. Al wandelend, begeleid door mijn vragen en mijmeringen, gun ik jou een kijkje in de spiegel van je eigen ziel. 
Ik heb mijn begeleiding daarom het Spiegel-traject genoemd.


Juist omdat ze zo verschillend zijn is er altijd wel eentje die bij jou past als persoon. 
En daar kunnen we starten met ons Spiegel-traject. 

Wandelen In De Natuur Liza's Coaching Amsterdam

Los van prikkels, terug bij je gevoel

In de natuur kan je zomaar voor mooie verrassingen komen te staan, je bent los van prikkels en je kan opnieuw verbinding maken met je ware ik. We gaan samen het avontuur aan en werken met werkvormen en metaforen die we inzetten in de natuur. Dat brengt jou op heel effectieve manier terug bij je gevoel en 'uit je hoofd'.  


Dus door de natuur actief in te zetten, begeleid ik je naar je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie. Zodat je voortaan kunt gaan leven vanuit je ware natuur en je eigen kracht! 

Reactie van Relika: 

Ik was op zoek gegaan naar een coach die mij kon helpen met mijn boosheid, meer nee zeggen en weer het terug vinden van mezelf. Ik werd nieuwsgierig omdat ik haar profiel op Facebook voorbij zag komen, haar aangeboden trajecten trokken mij zo aan dat ik haar een bericht had gestuurd. De klik was er meteen, een hele warme, relaxte en positieve vrouw kreeg ik aan de lijn. 
Liza is geduldig, straight to the point en bekijkt alles van een positieve kant. Geweldig als je zulke eigenschappen als een coach bezit!Spiegel traject Liza's Coaching Amsterdam

Echt naar jezelf kijken

We worden vaak geïnspireerd door naar anderen te kijken, maar durven wij ook echt naar onszelf te kijken? 

Om naar jezelf te kijken bezoeken we een museum. Welk museum dat wordt, dat mag jij zelf bepalen. Want aan de hand van kunstwerken in het museum ga jij jezelf spiegelen en krijg je antwoorden op vragen die je bezighouden. Door te reflecteren aan de hand van kunst ga je via een andere weg het gesprek aan, met jezelf en met mij. Dit zorgt ervoor dat je snel bij de kern komt van wat er speelt. 

Liza's Coaching

Ben jij.....

Die aan het begin van je volwassen leven staat en/of al een tijdje op een automatische piloot leeft en moeite heeft met keuzes te maken. En wil je weer voldoende vertrouwen krijgen zodat je gaat stralen, wandel dan met mij via het Spiegel-traject door Amsterdam of omstreken!


Het Spiegel-traject

€ 495,-


Wat krijg je ervoor terug?

Een laagdrempelige, kortdurende en 
praktische coachbegeleiding om puur van een afstand naar jezelf te kijken, te luisteren en je intuïtie volgen.

Maar het belangrijkste:

Je krijgt meer vertrouwen in jezelf, je gaat nog meer van jezelf houden als persoon. Heel belangrijk: Je bent super tevreden hoe je in het leven staat, en je zult merken dat anderen ook zien dat je straalt van geluk! 


Is dit iets voor jou?
Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op!

 06-42138536  

(Je mag ook een WhatsApp berichtje sturen) 

Direct een coachsessie boeken →

Op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Reactie van Carina: 

"Het was heerlijk om een middag met Liza door te brengen. She tells you like it is. En dat is precies wat ik nodig had. Erg goed om met iemand te sparren die erg objectief is"