Labyrint lopen Liza's Coaching

Labyrint wandeling


Wat is een labyrint?

Een labyrint is een oeroud symbool (meer dan 4000 jaar oud). Het is een pad, dat naar een centrum leidt en van daaruit langs dezelfde weg weer terug. Het staat symbool voor ons levenspad.

Een labyrint is niet hetzelfde als een doolhof. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen verschillende paden en je de verkeerde weg kunt nemen en kunt verdwalen, word je in een labyrint naar het midden, de kern, geleid.


Het ene moment ben je dichtbij de kern, het andere moment daar ver van vandaan. Maar je komt altijd uit bij de kern. En dan loop je gewoon weer terug, naar de buitenwereld, hoogstwaarschijnlijk een inzicht rijker en in ieder geval een stuk ontspannener.

Waarom een labyrintwandeling?

Een labyrintwandeling kan helpen op het moment dat je jouw leven wilt veranderen. 
Het ont-strest, laat je dingen zien waar je blind voor bent en helpt je dichter bij jezelf te komen. 
Het lopen van een labyrint is een methode om je intuïtie naar boven te laten komen.

Op de vragen die worden gesteld komen vaak verrassend heldere antwoorden met een grote diepgang. Een labyrintwandeling ordent het denken, leert je naar jezelf te luisteren en kan antwoord geven op levens- en zingevingsvragen.


Duur en kosten:
Gedurende een individueel wandelcoachtraject zal één sessie bestaan uit een labyrintwandeling.

Duur 1½ – 2 uur,  


Beschikbare dagen:
Woensdag t/m zaterdag

Locatie:

  • Het Museumbos (Almere)
  • Strand naar keuze (max 30 km van Amsterdam)


Is dit iets voor jou?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op via [email protected] of bel 06-42138536 

(Je mag ook een WhatsApp berichtje sturen)

labyrint Lopen Liza's Coaching Amsterdam

Gratis cadeautje! Probeer het zelf!

Je kan deze Chartres labyrint aanvragen en uitprinten en met je vinger lopen. 
Het kan eventueel ook op je computerscherm.


INSTRUCTIES 

  • Plaats je vinger voor de opening van het labyrint (gebruik bij voorkeur je niet-dominante hand) en neem even een moment om te verstillen of een vraag te stellen.
  • Ga vervolgens het labyrint in door met je vinger de baan te volgen naar het midden. Dat mag langzaam of snel, dat bepaal jij.
  • Let op je gewaarwordingen. In het midden sta je stil en voelt. Misschien krijg je antwoord op je vraag, of zie je beelden. Ontvang het gewoon, zonder het “uit te puzzelen”.
  • Dan loop je weer terug “naar buiten” naar de begin plek. Wat ben je gewaar geworden? Wat heb je geleerd? Het kan heel subtiel zijn of heel duidelijk.
  • En misschien ben je alleen maar tot rust gekomen, ook erg fijn toch? Vertrouw erop dat het labyrint haar werk doet. Je kan het zo vaak doen als goed voelt.

 GRATIS Chartres vingerlabyrint aanvragen!

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.