Covid-19 Protocol

Covid-19 Liza's Coaching

Als je met mij gaat werken, dan kies je voor wandelcoaching door de Amsterdamse natuur en kunst. Je kan met mij veilig afspreken omdat ik mijn coachsessie aanbiedt met inachtneming van de geldende maatregelen betreft Covid-19 


  • Het coach traject "Wandelen In De Natuur" is natuurlijk in de buitenlucht dan houden wij samen de gepaste 1,5 meter afstand met een mondkapje als daar behoefte aan is. Ik schudt helaas geen handen.  • Het Spiegel-traject is een combinatie van Wandelen In De Natuur en Kunst Naar Jezelf Kijken en daar gelden de maatregelen zoals hierboven zijn beschreven.


Ik zal mijn afspraken afzeggen:

  • Als ik gezondheidsklachten vertoont (ook milde), zoals een verkoudheid, keelpijn, hoesten en/of koorts.
  • Als er iemand in het huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft. 
  • Als er iemand in het huishouden positief is getest op het COVID-19 virus in de afgelopen 14 dagen.


Mocht jij zelf gezondheidsklachten hebben zoals hierboven beschreven zijn dan vraag ik je ook de afspraak af te zeggen en te verplaatsen naar een nieuwe datum.

Alleen samen krijgen we corona onder controle