Direct een coachsessie boeken →

Op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Liza's Coaching Liza van den Boogaard

Hoi leuk dat je via mijn link in bio op mijn site terecht bent gekomen.
Je belandt niet zomaar hier dat is omdat één van mijn post op Instagram je nieuwsgierig heeft gemaakt!
Scroll naar beneden naar het onderwerp wat jou aansprak en klik daarop voor meer informatie.
Heb je een vraag, schroom niet om mij vrijblijvend een berichtje te sturen.

Tot snel, groetjes Liza

Volg Liza's Coaching ook op Facebook!

Reacties van tevreden klanten:

Relika:

Ik was op zoek gegaan naar een coach die mij kon helpen met mijn boosheid, meer nee zeggen en weer het terug vinden van mezelf. Ik werd nieuwsgierig omdat ik haar profiel op Facebook voorbij zag komen, haar aangeboden trajecten trokken mij zo aan dat ik haar een bericht had gestuurd. De klik was er meteen, een hele warme, relaxte en positieve vrouw kreeg ik aan de lijn. 
Liza is geduldig, straight to the point en bekijkt alles van een positieve kant. Geweldig als je zulke eigenschappen als een coach bezit!

Maurice: 

Paar dagen geleden in contact gekomen met Liza. We hebben een heel fijn gesprek gehad. Ze gebruikt verschillende  coach technieken. Ze bied leuke trajecten aan waar bijvoorbeeld wandelsessies en museumsessies in verwerkt zitten. Nadat ze heeft uitgelegd wat ze wilt bereiken met deze technieken was ik zeer onder de indruk. Heel speciaal en zeker effectief! Ze is een heel warm en lief persoon. Ik raad haar zeker aan als coach!


Mirjam: 

"Van het één kwamen we in het ander en voordat we het wisten waren we 2 uur verder. Erg verhelderend, weet wat mij te doen staat" 


Desiree: 

"Jij bent geduldig, open en eerlijk en juist jou eerlijkheid waardeer ik enorm" 


Hanneke: 

"Wat ben jij een leuk mens! Heel natuurlijk kwamen we in minder dan een uur tijd op de kern van de bottle neck van mijn onderwerp. Je bent slim maar ook geduldig, die oneliner gaf jij mij in het begin al"

Carina: 

"Het was heerlijk om een middag met Liza door te brengen. She tells you like it is. En dat is precies wat ik nodig had. Erg goed om met iemand te sparren die erg objectief is"