Coachee-spel spelen

“Je ontdekt meer over iemand door een uur te spelen 
dan een jaar met hem te praten”

Coachee-spel spelen

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪35‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

COACHEE!-spel spelen


Coachee!-spel Magie kindercoaching

Inhoud van het COACHEE!-Spel:

Het COACHEE! spel geeft de mogelijkheid om op een speelse manier, met heel veel verschillende werkvormen, vragen te stellen aan de coachee, zonder dat daarmee een heel ‘serieus’ gesprek ontstaan. Het spel kan met iedereen worden gespeeld en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over de coachee, de situatie waarin de coachee zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij de coachee speelt.


Zeker als je verlegen bent kan dit een manier zijn om in gesprek te raken over het probleem dat ervaren wordt.

 “Je ontdekt meer over iemand door een uur te spelen dan een jaar met hem te praten”

Het spel bevat vragen en opdrachten rond de thema’s: gezin en familie, kwaliteiten en talenten, emotionele ontwikkeling, de hulpvraag, school en het oplossend vermogen.


Intro van het COACHEE!- spel

Er was eens een koetsier. Hij had een prachtige koets waarin hij mensen kon vervoeren van de ene plek naar de andere plek. Soms zaten er deftige mensen in de koets. Soms voorname zakenmensen, en heel af en toe mocht de koetsier de koning en koningin vervoeren. De reis ging langs de rivier en vaak over hobbelige wegen, langs modderige rivier paden en over zanderige weggetjes vol gaten. De paarden van de koetsier waren gelukkig heel sterk en ze luisterden goed naar hun baas. Op een dag staat de koetsier te wachten op een nieuwe passagier. Hij weet dat er iemand mee zal rijden die heel belangrijk is. Iemand die van de ene plek naar de ander plek moet. En die iemand, dat ben jij. Samen gaan jullie onderweg. Wat komen jullie allemaal tegen denk je? Opeens zegt de koetsier ‘ho maar’ tegen zijn paarden. De paarden luisteren weer goed en stoppen meteen. Je bent nog lang niet op de plek van je bestemming, maar toch zegt de koetsier dat je mag uitstappen. ‘De brug is kapot’ zegt de koetsier. Ik kan je tot hier brengen, maar de rest moet je zelf doen.
Je moet naar de overkant van de rivier. Het enige wat ik voor je heb, is deze kist met stenen. Als je deze stenen één voor één in het water legt, kun je over de stenen springen en de overkant bereiken. Maar voor je stenen krijgt moet je nog wel wat doen …………

Ben je nieuwsgierig geworden naar het spel?

Meld je dan snel aan!

Voor wie: 

Iedereen kan het COACHEE!-spel spelen!


Data:
Op afspraak op locatie of via beeldbellen. 


Is dit iets voor jou?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op!

via [email protected] of bel 06-42138536 

(Je mag ook een WhatsApp berichtje sturen)