Het Spiegel-traject

  • 1 sessie via het Coachee-spel 
  • 4 wandel sessies
  • 1 sessie in een museum naar keuze 

Het Spiegel-traject

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪35‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Liza's Coaching

Het Spiegel-Traject


'De stad Amsterdam is mijn praktijk!'

Als je in beweging komt, dan ontstaan de mooiste dingen. Een wandeling door rustgevende parken en bossen of door kunstzinnige, authentieke gebouwen, musea en straten van de stad geeft inzichten die je direct vooruit helpen. Wist je dat de stad Amsterdam circa 50 parken heeft en liefst 75 musea. 
De één nog mooier en indrukwekkender dan de ander. 

Als je met mij gaat werken, dan kies je voor een wandeling door de Amsterdamse natuur en kunst. We wandelen een route door parken en musea. Al wandelend, begeleid door mijn vragen en mijmeringen, gun ik jou een kijkje in de spiegel van je eigen ziel. 
Ik heb mijn begeleiding daarom het Spiegel-traject genoemd.


Juist omdat ze zo verschillend zijn is er altijd wel eentje die bij jou past als persoon. 
En daar kunnen we starten met ons Spiegel-traject. 

Spiegel traject Liza's Coaching Amsterdam

Echt naar jezelf kijken

We worden vaak geïnspireerd door naar anderen te kijken, maar durven wij ook echt naar onszelf te kijken? 

Om naar jezelf te kijken bezoeken we een museum. Welk museum dat wordt, dat mag jij zelf bepalen. Want aan de hand van kunstwerken in het museum ga jij jezelf spiegelen en krijg je antwoorden op vragen die je bezighouden. Door te reflecteren aan de hand van kunst ga je via een andere weg het gesprek aan, met jezelf en met mij. Dit zorgt ervoor dat je snel bij de kern komt van wat er speelt. 

Wandelen In De Natuur Liza's Coaching Amsterdam

Los van prikkels, 

terug bij je gevoel

In de natuur kan je zomaar voor mooie verrassingen komen te staan, je bent los van prikkels en je kan opnieuw verbinding maken met je ware ik. We gaan samen het avontuur aan en werken met werkvormen en metaforen die we inzetten in de natuur. Dat brengt jou op heel effectieve manier terug bij je gevoel en 'uit je hoofd'.  


Dus door de natuur actief in te zetten, begeleid ik je naar je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie. Zodat je voortaan kunt gaan leven vanuit je ware natuur en je eigen kracht! 

Liza's Coaching

Ben jij....

Die aan het begin van je volwassen leven staat en/of al een tijdje op een automatische piloot leeft en door een laag zelfbeeld moeite heeft met keuzes te maken. En wil je weer voldoende vertrouwen krijgen zodat je gaat stralen, wandel dan met mij via het Spiegel-traject door Amsterdam!


Wat krijg je ervoor terug?

Een laagdrempelige, kortdurende en 
praktische coachbegeleiding om puur van een afstand naar jezelf te kijken, te luisteren en je intuïtie volgen.

Maar het belangrijkste:

Je krijgt meer vertrouwen in jezelf, je gaat nog meer van jezelf houden als persoon. Heel belangrijk: Je bent super tevreden hoe je in het leven staat, en je zult merken dat anderen ook zien dat je straalt van geluk!